Simon Kölle lämnar MMANytt

Simon Kölle slutar på MMANytt. Enligt envisa rykten kan Fighter nu bekräfta att Simon Kölle och Deniz Lindgren inte längre har något med MMANytt att göra. Artikeln uppdateras fortlöpande med kommentarer från MMANytt och Simon Kölle själv. *Uppdaterad med kommentarer*

Kommentar från Simon Kölle:

Hej,
Det är dags att besvara ryktet om att jag och Deniz Lindgren lämnar MMAnytt. Det stämmer. Jag kommer dock här bara tala för mig själv.

Jag vill börja med att tacka för min tid på MMAnytt som varade under mer än två års tid. Under min tid på MMAnytt har jag hunnit med att besöka UFC, flera galor i Sverige och lärt känna underbart trevliga människor i MMA-världen. Både fighters, arrangörer, media och viktigast av allting många läsare som peppat mig att fortsätta skriva krönikor och göra främst lite mer djupgående reportage och intervjuer. Tack!

När jag började på MMAnytt hade vi ca 5000 unika besökare i månaden och nu när jag lämnar MMAnytt har vi bortåt 500000 unika besökare i månaden. Jag har producerat ungefär 15% av allting på sidan totalt så givetvis är det lite vemodigt att lämna någonting man byggt och verkligen jobbat hårt med. Men jag kommer absolut inte försvinna från MMA-scenen utan kommer fokusera på två saker. Direkt nu här kommer jag gå över till Kimura.se som är en väldigt sympatisk sida som jag alltid uppskattat. Jag är övertygad om att jag kommer trivas bra där och kunna tillföra med massor till den sidan och få den att växa!

Under det här året kommer jag också skriva Sveriges första bok om MMA. Den kommer ges ut på BTJ förlag och finnas tillgänglig i hela Sverige. Det kommer bli en stor grej för mig att skriva boken och de som läst mina krönikor kommer ibland känna igen sig. Boken kommer komma ut 2012 och ser ut att bli den första av sitt slag. Jag kan givetvis berätta mer om boken senare.

Många kanske undrar om anledningen till att jag slutar på MMAnytt och till er kan jag bara säga att man ibland inte kommer överens helt enkelt. Det var dags att kliva iväg åt olika håll och jag blickar nu framåt mot att jobba med boken och Kimura.se. Jag har också mitt huvudyrke att tänka på vilket är att komponera musik, främst till film och skivor. Besök min hemsida om du vill lyssna på lite smakprov på stycken jag gjort. Jag tackar alla besökare på MMAnytt återigen från botten av mitt hjärta men också hela svenska MMA-scenen!
MVH
/Simon Kölle – www.simonkolle.com

————

Fightermag har talat med MMANytts Martin Johansson som väljer att inte kommentera.

Bild: Jonathan Broberg för SB&K.
Simon Kölle slutar på MMANytt. Enligt envisa rykten kan Fighter nu bekräfta att Simon Kölle och Deniz Lindgren inte längre har något med MMANytt att göra. Artikeln uppdateras fortlöpande med kommentarer från MMANytt och Simon Kölle själv. *Uppdaterad med kommentarer*

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer