Ozan vann bare knuckle-matchen i Thailand

Ordföranden i Svenska Kickboxningsförbundet och i Stockholms Budo- & Kampsportsförbund, Håkan Ozan, gick i fredags sin match i Muay Boran (gammaldags hard style thaiboxning utan handskar) och vann. Hur gick det till och hur mår han idag? Fightermag.se vet.

Ozans match var main event på en gala på Samui. Det tog Ozan strax mer än minuten att ta hem vinsten. Detta genom att med hjälp av en armbåge slå ut sin motståndare, som fick sys med sex stygn i huvudet. Ozan kommenterar formen dagen efter matchen med att han ”har lite ont i knogarna idag och är kraftigt öm i armbågen, annars känns det fint”. Ozan tränade idag som vanligt trots detta, men skall få avnjuta några dagars ledighet före hemresan till Sverige och förberedelserna på klubben OneChai inför SM i thaiboxning, som hålls i Varberg i mars.
Hade du velat gå en match i Muay Boran?

Ordföranden i Svenska Kickboxningsförbundet och i Stockholms Budo- & Kampsportsförbund, Håkan Ozan, gick i fredags sin match i Muay Boran (gammaldags hard style thaiboxning utan handskar) och vann.
Hur gick det till och hur mår han idag? Fightermag.se vet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer