Titelmatcher på The Zone FC – Inferno

Besam Yousef och August Wallén presenteras idag som titelförsvarare på The Zone FC – Inferno. Titelmatcherna kommer att gå i -77 kg respektive -84kg.

Besam Yousef, 25 år, är Göteborgsprofilen som hemmapubliken tagit till sitt hjärta. Han är hårtslående, men han är långt ifrån en slugger. Teknikerna är förfinade och slipade i Gladius lokaler sedan han började träna för 8 år sedan. Efter två inledande förluster som amatör har Besam bara vinster.

Som proffs har det blivit 5-0-0 och den senaste matchen i The Zone FC – Evolution var en titelmatch mot Joao Neves där han vann på dryga minuten på en rear naked choke.

Besams styrka är främst den stående kampen där han har erfarenhet av boxningsmatcher. Även clinch och nedtagningar är något som kan räknas till Besams styrkor. Väl på marken bjuder han publiken på förrödande ground and pound.

En titt på Besams record ger att han vunnit flera matcher på submissions vilket ger att han även kan hantera markgamet på ett bra sätt.

Den kanske ännu större Göteborgsprofilen August Wallén fortsätter att leverera på hemmaplan och kommer direkt från en imponerande submissionvinst på senaste The Zone FC – Warriors.

August har nu 5 raka vinster i bagaget där tre av vinsterna har kommit på ”Rear Naked Choke” som ser ut att passa då Wallén följs av smeknamnet ”The Strangler”.

Med två titelmatcher höjs temperaturen ytterligare inför kommande The Zone FC – Inferno.

Den 26 februari sätter August och Besam sina titlar på spel.

www.thezonefc.com

Besam Yousef och August Wallén presenteras idag som titelförsvarare på The Zone FC – Inferno. Titelmatcherna kommer att gå i -77 kg respektive -84kg.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer