For Girls By Girls

For Girls By Girls äger rum helgen 4-5 december 2010 i Kampsportscentrets lokaler i centrala Linköping. Lägret är helt kostnadsfritt och lämpar sig för alla tjejer oavsett erfarenhet inom sporten. Ida Hansson, Hanna Sillén och Anny Hammersten kommer att instruera.

De tre instruktörer vi har bokat in är i världsklass med stor erfarenhet av tävling, träning och instruerande och seminariet består av tre instruktörsledda teknikpass samt två sparringpass i submission wrestling uppdelat på två dagar. Åldersgräns för detta seminarie är satt till 15 år.

Tjejsatsning
For Girls By Girls är en del i den tjejsatsning vi har påbörjat på Kampsportscentret. Målet är att främja utvecklingen hos våra egna tränande tjejer men också att försöka bidra till att sporten i stort utvecklas och att fler tjejer får upp ögonen för Submission Wrestling, BJJ, Shootfighting, MMA och andra kampsporter. Det är också därför vi vill erbjuda ett helt och hållet kostnadsfritt helgseminarie och för att ekonomiskt klara av detta använder vi delar av det tjejsatsningsbidrag vi erhöll från Budo- och Kampsportsförbundet för att finansiera For Girls By Girls. Om intresset blir så stort som vi hoppas är vår målsättning att genomföra minst ett men förhoppningsvis två liknande event årligen.

Boende
Övernattning kan ske i våra lokaler utan någon kostnad (ta med liggunderlag/madrass samt sovsäck). Det går såklart bra att komma redan Fredag kväll. I lokalen finns tillgång till kylskåp och microvågsugn. För stadigare frukost rekommenderas First Hotels frukostbuffé alternativt ett av alla caféer som ligger i centrum. För er som hellre vill ha annat boende än vår lokal rekommenderas ovan nämnda First Hotel eller som billigare alternativ Linköpings Vandrarhem. Både dessa alternativ ligger på gångavstånd från lokalen.

Hitta till lokalen
Lokalen ligger belägen nära Stora Torget i centrala Linköping. Adressen är Apotekaregatan 7.

Gemensam middag Lördag kväll
På Lördagskvällen finns det möjlighet att vara med på en gemensam middag för alla deltagare. Om du har intresse av att deltaga på denna middag, ange det i din anmälan. Denna middag sker till självkostnadspris. Kan vara trevligt att lära känna varandra lite bättre utanför träningslokalen.

Anmälan
Anmälan görs via arrangörens hemsida under fliken ”Anmälan”. Sista datum för anmälan är Onsdag 1/12.

Kontakt
För eventuella frågor använd gästboken alternativt maila till va@kampsportscentret.com
Det går också bra att ringa på 0763 – 09 68 04.

http://www.forgirlsbygirls.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer