Reza ”Mad Dog” Madadi vs David Baron

Madadi som nu har blivit en av Sveriges absolut största namn inom MMA är en av Superior Challenges främsta stjärnor. På Superior Challenge 6 – Lion’s Den, den 29 oktober på Hovet, Stockholm, kommer han att ställas mot den svåraste motståndaren i sin karriär, David Baron från Frankrike.

Madadi är en färgstark karaktär och har en aggressiv stil som gjort honom till både hatad och älskad av publiken. På Superior Challenge 5 besegrade Madadi UFC och TUF fightern Junie ”Allen” Browning.

David Baron skulle ha tävlat på Superior Challenge 2 men blev tvungen att ställa in pga. skada. Fransmannen är en av Europas mest erfarna MMA utövare och har erövrat titeln Shooto Middleweight European Champion både 2005 och 2007. Han har tävlat i stora organisationer som Pride FC och UFC. Baron gick main event match mot en av Japans största MMA-stjärnor, den dåvarande främsta lättviktsfightern i världen, Takanori ”The Fireball Kid” Gomi på Pride FC Bushido 12. Fransosen kan stoltsera med en vinst över Hayato Sakurai och två vinster över Dan Hardy.

www.superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer