Resultaten från Strikeforce – Los Angeles

Tävlingen gick på Nokia Theatre i Los Angeles, USA och innehöll förutom main event mellan Renato Sobral och Robbie Lawler även en svensk på fight cardet, Marcus Kowal.

Hugo Sandoval besegrade Marcus Kowal på TKO (Punches) i rond 2 efter 0:43
Jeremy Umphries besegrade R.J. Clifford på Technical Submission (Rear-Naked Choke) i rond 2 efter 2:27
Karl James besegrade Noons Conor Heun på Decision (Split) efter full tid 3 x 5min
Tim Kennedy besegrade Trevor Prangley på Submission (Rear-Naked Choke) i rond 1 efter 3:35
Evangelista Santos besegrade Marius Zaromskis på TKO (Punches) i rond 1 efter 2:38
Renato Sobral besegrade Robbie Lawler på Decision (Unanimous) efter full tid 3 x 5min

Rapport från MMAJunkie på Kowals match (fritt översatt):
MARCUS Kowal VS. HUGO Sandoval
Rond 1 – Sandoval börjar med en jabb, för att sedan följa upp med en spark på benet och ett slag. Kowal svarar med en låg spark. Sandoval vill använda sina sparkar, men Kowal vill få ner det på mattan och lyckas utan besvär. Kowal driver framåt och Sandoval fångar Kowal i en headlock för att kontrollera honom. Kowal hamnar i side mount och avlossar ett knä. Sandoval tar halv-guard. Kowal gör sig tung och låter Sandoval bära hans vikt, men gör inte mycket annat. Sandoval håller fast Kowal. Kowal gör några armbågar mot låret. Sandoval tar guard. Kowal ställer sig upp men får ta emot en upkick. Han slår och kastar sig SEDAN tillbaka i Sandovals guard. Sandoval gör ett submissionförsök. Han kastar sitt ben över Kowals axel för en triangel, men Kowal undkommer. Kowal får en otillåten upkick och domaren Herb Dean stoppar matchen. Kowal pratar med Dean. Dean tar en poäng från Sandoval för regelbrottet efter en kort paus. De är på fötter igen. Sandonval sätter en fin lowkick, men han missar med ett flygande knä. Kowal svarar med slag men får ingen utdelning. Sandoval överöser Kowal med med slag och Kowal tar ner matchen på marken igen. I den scramble som efterföljer, tar Kowal Sandovals rygg och jobbar på en choke när ljudet för att det återstår tio sekunder av matchen. Sandoval kommer ur innan ronden tar slut. MMAjunkie.com bedömer ronden 10-8 till Kowal med poängavdraget.

Rond 2 – Sandoval landar återigen kombinationer med sina fötter, men de blockeras ofta. En uppföljning av slag träffar och sänker Kowal som landar på mage. Dean stoppar omedelbart matchen. Hugo Sandoval besegrar Marcus Kowal på TKO (Strikes) i rond 2 efter 0:43.

Reportage på Bloodyelbow.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer