Dan Hornbuckle har tecknat avtal med Bellator Fighting Championships

Bellator Fighting Championships har skrivit avtal med Dan Hornbuckle som har 19-2 i matcher.

”När vi påbörjade en rekryteringsprocess för säsong 2 och framåt, var Dan Hornbuckle en av våra främsta mål, säger Björn Rebney, grundare och VD för Bellator Fighting Championships. ”För att kunna få en kämpe som Dan att skriva på är ett tecken på vår strävan att bjuda fighter av världsklass för MMA-fans varje vecka.”

Rebney har bekräftat att, med Hornbuckles undertecknande, att han även har också fått en inbjudan att tävla i Bellators kommande åttamannaturneringen i weltervikt.

Hornbuckle, 28 inledde sin fightingkarriär 2006 med att få ihop 8-1 som fight record. Det var dock inte förrän två uppmärksammade segrar i Japan tidigare i år som han började bli mer känd som en fighter i världsklass. I augusti skickade Hornbuckle chockvågor genom branschen med hans brutala knockout av Pride- och UFC-veteranen Akihiro Gono efter en förödande hög spark. Detta fantastiska avslut kommer att gå som en av de mest minnesvärda 2009.

Bara sex veckor senare besegrade han den förre detta Bodog-FIGHT welterviktmästaren Nick Thompson på TKO efter 1:30 in rond 2.

Han säger att mycket av hans styrka kommer från det indianska härkomst.
”Mitt arv är där jag drar min energi från, säger han. ”Varje gång jag fightas, jag känner mig hela min stam är det med mig inne i buren. Jag vill vara en kille som folk tar upp när de talar om MMA, sade han. ”Jag vill vara det namn som alla killar på byggarbetsplatser talar om på morgonen efter en stor kamp.”

Bellator’s Säsong 2 har avspark den 8 april, 2010.

För mer information, besök www.bellator.com

Bellator Fighting Championships har skrivit avtal med Dan Hornbuckle som har 19-2 i matcher.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer