Valuev säger – Hayes kommentarer har varit väldigt motiverande

WBA Heavyweight Champion Nikolai Valuev har lovat något extra till David Haye inför lördagens fight i Nürnberg, Tyskland.

Den ryska giganten på 213 cm och 147 kg vill låta nävarna tala på grund av kommentarer och förolämpningar som han fått av utmanaren.

Valuev säger ”Låt oss se vad han har att erbjuda i ringen. Jag tror inte han har vad som krävs för att backa upp det, men jag kommer heller inte att underskatta honom.”

Haye var självsäker och sa ”Han har inte mött någon av min kaliber. Han har heller inte mött någon som varit som bäst. Jag är inte som någon av de han mött tidigare med passerat bäst före datum. Jag är redo.”

Han forsätter: ”Träningen har gått bra och jag kommer att få honom se löjlig ut på lördag. Jag kommer att skämma ut honom och knocka honom. Han har aldrig mött någon som slår så snabbt och hårt eller pricksäkert som jag. Jag vet att han tänker att jag är en liten man med en stor mun från England, men han kommer att få ett bryskt uppvaknande när klockan ljuder”

Valuev ger svar på tal: ”Han kan säga vad han vill. Jag har hört det från många motståndare tidigare. Det kommer inte att hända. Jag kommer att segra.

Managern Sauerland var också överraskad över utmanarens självsäkerhet ”Jag vet inte var han får allt ifrån. Han är ett oprövat kort i tungvikten och har blivit knockad många gånger i sin karriär. Nu möter han en sann mästare med över 50 vinster, så jag undrar egentligen varför han är så optimistisk.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer