Stenungsund BJJ Open 2009 närmar sig

Den 14-15 november går 4:e upplagan av Stenungsund BJJ Open i Sundahallen i Stenungsund. Tävlingen har växt exponentiellt för varje år och just nu laddar arrangörerna för en ny anstormning i Sundahallen. Nytt för i år är att öppen klass för blå och vitbälten delas in i ”öppen lätt” och ”öppen tung”. Det blir prispengar i den prestigefulla svartbältesklassen och dräkter från Vulkan till vinnarna i de övriga öppna bältesklasserna.

Ändringar i körscheman från tidigare år
Eftersom deltagarantalet stadigt har gått uppåt har schemat justerats jämfört med tidigare år. Lösningen är att blåbälten får tävla över två dagar då blåbältenas öppna klass körs på söndagen. Denna ändring är tyvärr absolut nödvändig för att hålla schemat under lördagen som annars blir lidande.

Efterfest
Officiell efterfest med visning av UFC105 live från Manchester 21.00 på lördagen. På facebook har över 50 fightfans redan anmält sitt intresse för festen! Förutom UFC på skärmarna bjuder Capoeira Volta au mundo(www.capoeira.nu) och Mestre Tubarão på Capoeira och Samba-show som uppvärmning från 20.00

Mer info på www.bjjopen.se
Den 14-15 november går 4:e upplagan av Stenungsund BJJ Open i Sundahallen i Stenungsund. Tävlingen har växt exponentiellt för varje år och just nu laddar arrangörerna för en ny anstormning i Sundahallen. Nytt för i år är att öppen klass för blå och vitbälten delas in i ”öppen lätt” och ”öppen tung”. Det blir prispengar i den prestigefulla svartbältesklassen och dräkter från Vulkan till vinnarna i de övriga öppna bältesklasserna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer