Mikkel Kessler till Team Sauerland

Team Sauerland tillkännager att danska superstjärnan WBA Super-Middleweight Champion Mikkel Kessler (41-1, 31 KO) har tecknat ett avtal med det tyska boxningstallet. ”Vi är glada att välkomna en av världens mest populära och mest respekterade boxare till Sauerland”, säger Chris Meyer vid en presskonferens i Köpenhamn. ”Vi har stora planer för Mikkel”.

När Kesslers kontrakt med sin Team Pakke gick ut slut, var han fri att söka efter en ny promotor.
”Det var en stor besvikelse att ha varit inaktiva under så lång tid ” sa Kessler ”Jag är otroligt glad över att jag kan börja boxas igen både i Danmark och i övriga världen”.
”Jag har valt att underteckna ett kontrakt med Team Sauerland eftersom de har haft det bästa anbudet på alla punkter. Detta inkluderar allt från möjligheterna att arrangera de stora och intressanta matcherna och de ekonomiska avtalen.”

”Han är inte bara en hjälte i sitt hemland, boxningsfans över hela världen älskar honom och hans spektakulära stil” sa Sauerland. ”Det är en ära och ett privilegium att ha med en av världens bästa pound-for-pound fighter i teamet”.

Kessler har varit inaktiv sedan okteber förra året. Sauerland har stora planer för den 30-årige dansken.
Nästa match för Kessler blir att försvara sin WBA-titel mot Gusmyl Perdomo.

Team Sauerland tillkännager att danska superstjärnan WBA Super-Middleweight Champion Mikkel Kessler (41-1, 31 KO) har tecknat ett avtal med det tyska boxningstallet.
”Vi är glada att välkomna en av världens mest populära och mest respekterade boxare till Sauerland”, säger Chris Meyer vid en presskonferens i Köpenhamn. ”Vi har stora planer för Mikkel”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer