Nya numret av Fighter Magazine ute i butik idag

Ännu ett fullspäckat nummer av Fighter Magazine finns ute i butik idag med sommarens skönaste läsning. Nedan en försmak av vad numret innehåller.

Elias Daniel
Kristianstads kontroversielle thaiboxare pratar om alla skäl att gilla honom, eller inte gilla honom. Raka svar och lite blygsamhet med Elias Daniel.

Nacka dojo
Drillar och övningar från Nacka dojos aldrig sinande källa av tekniker som gör dig till en bättre grappler.

K-1 Max
Analys och beskrivning av kvartsfinalerna i K-1 Max turneringsträd. Favoriter varvat med utmanare i årets mest intressanta turnering. K-1:s lätta division har aldrig sett bättre ut.

Ingo
Exklusiv artikel med unika bilder om Ingemar Johanssons glansdagar på 50-talet. Kurt Durewall minns och berättar, och visar unika fotografier.

Proffsboxarnas tricks
Elegante distansboxaren Patrick Bogere, och den buffligt råstarke infightern Stefan Schallengruber demonstrerar sina vinnande tekniker i ringen.

Rörlighet
Hur står det till med din rörlighet? Vetenskapliga test och mätningsmetoder för hur du kan undersöka din fysiska kapacitet, och se om du håller måttet.

Explodera
Kungen av de fysiska attributen – explosivitet. Tips om hur musklernas urladdningsförmåga ska byggas upp, från landslagsbrottarnas coach Sandor Csergö.

Superior
Fighting i Fryshuset. Favoriter levererade, krig utspelade sig, teknik mötte styrka och Musse Hasselvall sa farväl till publiken.

Sista dag för erbjudande!
Erbjudandet om att få 3nr av Fighter Magazine för 49:- går ut idag tisdag den 30 juni. Passa på att teckna er för prenumeration och ta del av detta erbjudande på Fighter Magazine innan det är försent!
Ta del av erbjudandet här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer