Resultat av helgens galor

Utomlands och i Sverige

[b]Boxning – Pavlik vs. Tarver 2 i Las Vegas[/b]

Returmötet mellan regerande mellanviktsmästaren Kelly Pavlik (33-0) och mannen han tog titeln av, Jermain Taylor (27-2-1), blev en bra match men toppade inte första mötet. Taylor glänste i korta sekvenser över de tolv ronderna, men Pavliks konstanta offensiv vägde i slutänden tyngre hos domarna och ”the ghost” kunde förstärka sitt grepp om mellanvikten med en seger på decision.

[b] Muay Thai – Fight night trophy i Kristianstad [/b]

Det blev mestadels en favoriternas afton i Kristianstad. Efter en lyckad gala utan trubbel och bra tryck i publiken, restes händerna på Elias Daniel och Lina Länsberg i deras superfights. Turneringen ledde inte helt otippat till final mellan Driton Rama och Mattias Karlsson. Den senare vann i det mötet, efter en hård och bra match som boråsaren kontrollerade. Rama gav aldrig upp och gav publiken show för pengarna med en kämpainsants.

[b] Shootfighting – Adrenaline 4 i Göteborg [/b]

Se resultat på nyheten nedan.

[b] Proffesionell MMA/street fight – EliteXC i Florida [/b]

Kevin ”Kimbo Slice” Ferguson togs emot som en återuppstånden Mike Tyson av hemmapubliken i Miami. I den korta slagväxlingen mot David ”Tank” Abbot stod publiken upp och gastade från början till slut. Mycket till match blev det däremot inte. En knapp minut, med flera avbrott av domaren, så låg 42-årige Tank uträknad på mattan. Mer imponerande insatser gjordes av Antonio Silva, Scott Smith och Yves Edwards, som alla visade på bra form när de gick segrande ur sina matcher.

[b] MMA i Danmark [/b]

På XFC i danska Herning blev det 1-1 för svensk del. Anton Mattson ifrån Gladius MMA slog ut sin motståndare i rond två, medan Long-John Lundblom fick en TKO mot sig på grund av ett cut tidigt i första ronden.

Text: Andreas Bruzelius

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer