I morgon startar SM i Tekken

Imorgon lördag 7 oktober drar SM i Tekken: Dark Resurrection på PSP igång med start i Östersund.

Tillsammans med tidningen GameReactor och spelkedjorna EB Games och Game kommer så årets Tekken mästare spela sig fram under hela oktober och in i november via Östersund, Göteborg, Jönköping, Malmö och avslutas med stor final i Stockholm. Se även bifogat. För att delta krävs att man är 18 år.Om Tekken: Dark ResurrectionDe tredimensionella fightingspelens konung är tillbaka igen! Efter tio år som det mest stilbildande och populära spelet är det dags för alla PSP-användare att ta sig an Tekken: Dark Resurrection!Nyheter från originalspelet syns tydligast genom de två nya karaktärerna, Dragunov och Lili. Dragunov är en hårdför rysk general som använder sig av Sambo-stil och Lili är den blonda, till synes harmlösa, skolflickan, men bakom henne döljer sig även där en hårdför karaktär. Båda dessa nya figurer passar perfekt in i den uppsättning kämpar som fanns med i Tekken 5 till Playstation 2. Totalt finns det 30 karaktärer och de utgör tillsammans med 19 färgsprakande banor ett ståtligt galleri. Spelet rekommenderas från 16+ enligt www.pegi.info.Om PlayStation PortableTMPlayStation Portable är ett nytt handhållet underhållningssystem vars användare kan njuta av 3D-spel med högkvalitativa videosekvenser och toppklassigt stereoljud. Med grafisk kapacitet jämförbar med PlayStation®2 har PlayStation Portable en 11-centimeters, högupplöst TFT-bredbildsskärm. PlayStation Portable använder dessutom Universal Media Disc (UMD), den nyutvecklade och kompakta optiska skivan med hög kapacitet (1,8 GB), som lagringsmedia. Systemet har dessutom ett brett urval av tillbehör och anslutningsmöjligheter, bl a Memory Stick Duoâ„¢, USB 2.0, IR-port och trådlöst nätverk (WLAN).

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer