FMT Open 3

Den 3 juni går FMT Open 3 på Fighter centre Göteborg. FMT Open är en öppen nybörjartävling i Thaiboxning (D-klass).

FMT Open 3



Öppen nybörjartävling i Thaiboxning (D-klass) på Fighter Centre Göteborg (A-hallen) den 3 juni 2006. D-klass innebär att knock-out inte är tillåtet och att teknikerna skall vara kontrollerade. God teknik premieras vid domslut.



Matchlängd

3 x 2 min



Utrustning

Boxningshandskar (med god stoppning, ej slitna)

Benskydd (tjockare modell i skinn)

Suspensoar

Tandskydd

Väst (står arrangören för)

Huvudskydd (står arrangören för)



Anmälan

Skicka ett mail till info@fightermuaythai.com med följande uppgifter:

– Namn

– Ã…lder

– Klubb

– Telefon

– E-post

– Vikt

– Längd

– Tidigare match/träningserfarenhet (mycket viktigt att korrekta uppgifter lämnas)

Sista anmälningsdag är måndagen den 29 maj.



Fightcard

Vår första prioritet är säkerhet och vi kommer att arbeta för en så jämn matchning som möjligt. Fightcardet presenteras tisdagen den 30 maj.



Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 100 kr och betalas på plats vid invägning.



Matchbok

Även om det inte är något tvång föredrar vi att alla tävlande har matchbok, vi har 20 stycken till försäljning (150 kr ren självkostnad) i anslutning till invägningen.



Ã…skådare

Biljetter finns att köpa på Fighter Centre Göteborg (031-811280) från och med tisdag den 22 maj. Obs begränsat antal platser. Biljett-priser:

80 kr förköp

100 kr på dörren



Schema

12.00 Invägning

13.00 Regelgenomgång

13.30 Dörrarna öppnas

14.00 Första matchen





Viktigt



Observera att ändringar kan förekomma om vi är tvungna att kasta om pga avbokningar (skada/sjukdom). Var snäll och anmäl eventuella skador eller sjukdomar snarast genom att skicka ett mail till info@fightermuaythai.com!



Den på fight cardet angivna vikten är den båda tävlande skall klara. På detta sätt utjämnas viktskillnader (den tyngre måste klara en vikt, den lättare kan äta och dricka utan problem) och vi får säkrare och jämnare matcher.



Tävlande som ej fyllt 18 år skall ha med sig ett skriftligt godkännande från förälder/målsman.



August Wallén och Anders Eriksson ställer upp som ringdomare. Vi hoppas att instruktörer/coacher från alla deltagande klubbar kan ställa upp som poängdomare. Om många hjälps åt så blir det inte så betungande. Vi från FMT hade helst sett att vi som arrangerande klubb inte hade poängdomare.



Räkna med att tävlingen kommer att vara drygt fem timmar lång. Det är 30 matcher och varje match tar 10 minuter i anspråk (alltså cirka 6 matcher i timmen).



På FMT Open 1 & 2 fanns det ett fåtal klubbar som ej var anslutna till Svenska Thaiboxningsförbundet (STBF), det är heller inget tvång men vi rekommenderar det starkt, tillsammans är vi starka!



Notera att FMT Open 3 är sanktionerad av Svenska Budo & Kampsportsförbundet, detta innebär att tävlande från klubbar som är anslutna till SB&K (tex kampsportssektionen genom kickboxning) är försäkrade under tävlingen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer