Grappling Center i Nässjö

Modern grappling-baserad kampsport tar ett steg vidare i utvecklingen i Nässjö. Nässjö Grappling Center (NGC) startar upp.

Pressmeddelande från Nässlö Grappling Center:



NGC kommer att arbeta målmedvetet med modern grappling-baserad kampsport.



Vi fokuserar nu ännu hårdare på några av världens effektivaste kampstilar såsom Brazilian Jiu-Jitsu, Submission Wrestling och Vale Tudo/MMA.



Samtidigt med detta lanserar vi en ny hemsida som kommer att underlätta adminstration och information. Denna sida kommer att bli grunden för intern och extern information. Sidan kommer efterhand att byggas på med information, men vi lanserar den redan för att markera att vi nu ökar kvalitén och strukturen på träningen ytterligare.



Träningen på NGC:

Vi har BJJ som grund, men kör också en hel del SW (vilket kan beskrivas som en mix av BJJ utan dräkt och fristilsbrottning). Som komplement tränar vi en del Vale Tudo/MMA (vilket enkelt förklarat är att vi lägger till boxnings och thaiboxnings-träning ihop med SW.)



Vi är med både BJJ och SW anslutna till Team Brasa och får genom det tät kontakt med elitutövare från Sverige och Brasilien i BJJ och SW.



Vi arbetar för bästa möjliga kampsportsträning i form av fysisk träning, effektivitet i kamp och utveckling som person på ett allmänt sätt.



Vi har grupper för barn 7-11år, ungdomar 11-14år, vuxna 14-100år.



Vi förstärker även instruktörssidan och får folk med erfarenhet från BJJ, SW, judo, brottning (inkl brottningsträning i Ryssland), boxning, thaiboxning.



Tränar du inte än och bor i regionen runt Nässjö, är du välkommen till oss. Vi har en bra gemenskap, trevlig atmosfär och tränar hårt men kontrollerat.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer