Rallarsving kommer tillbaka

ZTVs Kampsports- och reseprogram Rallarsving kommer tillbaka med en ny säsong i höst.

Under hela våren kunde alla som var intresserade av kampsport i världens olika delar se radarparet Musse och Andreas resa runt, försova sig, klättra på varann i kalsingarna och slåss med utövare från diverse olika stilar. Nu kommer Rallarsving tillbaka.Säsong 2 börjar fredag den 23 september klockan 22.00 i ZTV. Programmet sänds sedan varje fredag klockan 22.00 och går i repris på söndagar klockan 21.00.Alla som köper biljetter till höstens stora MMA-event ”EVT Phoenix -European Grand Prix” via www.bulldoozer.com innan den 20 september har nu chansen att vinna en middag (2 personer) med Rallarsvings Musse och Andreas. EVT Phoenix går i Solnahallen den 8 oktober och innehåller fyra fyramansturneringar under vale tudo-regler.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer