Svensk budo på export

Mike Wall från Kaisho Budoklubb har fått ännu en hedersinbjudan att instruera i utlandet.

Denna gång är det det kanadensiska förbundet som har bjudit in den rutinerade instruktören från Helsingborg, Sverige, att göra en turné i Canada mellan den 31/10 – 11/11 2005. Mike kommer att instruera på följande platser under turnén, Chesterville, Manotick, Stittsville, Ottawa, Gatineau, Markham, Don Mills, Toronto, Ontario, Woodbridge och Richmond Hills.Mike kommer under turnén att besöka bland annat samtliga skolor som tillhör Northern Karate School och Therien Jiujitsu, vilka båda är legendariska skolor som varit igång sedan 1960-talet.Mike är den förste svensk som bjuds in till en så pass lång turné i Canada vilket känns extra hedersamt. Mike kommer bland annat att utbilda de kanadensiska instruktörerna i olika arbetsmetoder som tillämpas i träningen med funktionshindrade, gå igenom det svenska systemet KAISHO samt en del annat.Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer