BJJ-läger för tjejer med två världsmästarinnor i BJJ

Den 27-28 augusti kommer Kaisho att hålla ett BJJ-seminarie för tjejjer med två världsmästarinnor i BJJ. Söndag 21 augusti är sista anmälningsdagen.

Förutom att träffas och ha kul bjuder lägret på– Sparring– Teknikträning med hjälp av de nyblivna världsmästarinnorna i brasiliansk jiujitsu (BJJ( Camilla Gjensten och Devi Ahuja.– Träning på stranden (5 min från Kaisho) på mattor.– Dessutom andra aktiviteter under lördagens mörka timmar (Ladies Night)!Anmälan sker till: kaishobudoklubb@telia.comInbetalning: Kostnad inkl allt: 250:- (träning, frukost, lunch och läger)Till: pg 589697-2 KAISHO !!SENAST 21 AUGUSTI!!Märk både inbetalning och anmälan med : TJEJLÄGER 2005 och glöm ej skriva namn!!Läs mer om förra årets läger, samt få mer information om Kaisho träningscenter som innehåller kök, bastu, café, mm på:

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer