BJJ-läger för tjejer i Helsingborg

Den 27-28 augusti hålls ett BJJ-läger för tjejer. Camilla Gjensten och Devi Ahuja instruerar.

Förutom att träffas och ha kul bjuder lägret på– Sparring– Teknikträning med hjälp av kända norskor Camilla Gjensten och Devi Ahuja.– Träning på stranden (5 min från Kaisho) på mattor.– Dessutom andra aktiviteter under lördagens mörka timmar (Ladies Night)!Anmälan sker till: kaishobudoklubb@telia.comInbetalning: Kostnad inkl allt: 250:- (träning, frukost, lunch och läger)Till: pg 589697-2 KAISHO !!SENAST 10 AUGUSTI!!Märk både inbetalning och anmälan med : TJEJLÄGER 2005 och glöm ej skriva namn!!Läs mer om förra årets kanonläger, samt få mer information om Kaisho träningscenter som innehåller kök, bastu, café, mm på:

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer