International MMA-camp

5-12 Augusti hålls International MMA-camp Sweden där bland andra regerande ADCC-mästarna Leo Vieira och Ronaldo ”Jacare” instruerar.

Om du har en vecka semester kvar att ta ut i sommar, och samtidigt är sugen på lite bjj och submissionwrestling-träning i VÄRLDSKLASS har du din chans här!Regerande ADCC-mästarna Leo Vieira och Ronaldo ”Jacare” håller för första gången en BJJ Camp i Sverige – 5-12 Augusti. Övriga instruktörer inkluderar Ricardo Vieira och det svenska svartbältet Peter Blackwell.Leo Vieira hälsar ‘It doesnt matter what team you represent, or what level you have, everybody is welcome to the 1st camp in Sweden.’5-12 Augusti hålls International MMA-camp Sweden där bland andra regerande ADCC-mästarna Leo Vieira och Ronaldo ”Jacare” instruerar.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer