BTT till Europa

I samband med att Brazilian Top Team öppnar en akademi i Barcelona, Spanien kommer Rodrigo Minotauro, José Mario Sperry och Rafael Haubert att hålla ett läger i Spanien.

Lägret hålls i GIRONA från den 31 Augusti till den 4 september 2005 på ”Can Solà ”, en rymlig och tyst anläggning, omgiven av natur och bara fem minuter från den internationella flygplatsen.-Fem timmars träning per dag både med och utan gi

-Bungalows med plats för tio personer var

-Frukost, lunch och middag ingår

Pris: 550,- € – Begränsat antal platserFör mer info och anmälan, maila: INFO@BTT-BARCELONA.COMI samband med att Brazilian Top Team öppnar en akademi i Barcelona, Spanien kommer Rodrigo Minotauro, José Mario Sperry och Rafael Haubert att hålla ett läger i Spanien.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer