Sport Ju-Jutsu Scandinavias sommarläger

27-30 Juli arrangerar Sport Ju-Jutsu Scandinavia sitt sommarläger i Varberg för 8:e året i rad.

Lägret kommer att erbjuda träning för alla stilar. Träna stående med världseliten i ju-jutsu eller på golvet med Marcelo YoguiPå onsdag eftermiddag den 27 Juli startar lägret klockan 17.30 och håller på till söndag eftermiddag.Instruktörer på sommarens läger blir bland andra:– Ingemar Sköld 8 dan

– Ricard Carneborn 3 dan

– Michael Matsson 5 dan

– Didde Ökvist 3 dan

– Marcelo Yogui (BJJ)Flera instruktörer kommer snart att presenteras.RGK arrangerar även som vanligt arrangera en grundkurs.

Anmälan till grundkursen görs via mail info@sportju-jutsu.comOm intresset är tillräckligt stort (minst 10 deltagare) kommer även en fortsättningskurs att arrangerasRGK kommer även att arrangera dangraderingar under lördag kvällen.Anmälan till lägret sker till info@sportju-jutsu.com senast den 30 Juni.Kostnad för hela lägret inklusiva frukost och logi på skolan och aktiviteter är 1200kr27-30 Juli arrangerar Sport Ju-Jutsu Scandinavia sitt sommarläger i Varberg för 8:e året i rad.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer