Frida Wallberg vann i Köpenhamn

Frida Wallberg vann på domslut efter sex ronder.

Grattis till till segern Frida!

– Tack!Det var lite stelt i första, andra och tredje ronden då italienskan var bättre.Det blev en stor överraskning för Frida som fick möta en motståndare som gick southpaw. Det var första gången och hon visste inte om att motståndaren var southpaw.

– Det blev en stor omställning för mig då jag inte visste om det innan match.Motståndaren var tuff som förväntat.

– Hon var tuff, men jag kände att jag träffade mest och fick in rena träffar medan hennes slag träffade garden. Hon vevade mest och körde bara krokar. Det var helt klart den tuffaste matchen hittils!Trots italienskans offensiv tog Frida det lugnt.

– Jag kände mig inte hotad och tog det lugnt i början för att se vad hon skulle hitta på.Jag kom in bättre i tredje ronden och sedan tog jag över matchen.

– Jag träffade med en bra höger och hon blev yr. Men jag backade istället för att gå på! Men man lär sig av sina misstag.Nu väntar en EM-match för Frida Wallberg.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer