SM i Light contact kickboxning den 28-29 maj

Combat Academy hälsar alla kickboxningsklubbar som är medlemmar i Budo- & Kampsportförbundet välkomna till Svenska Mästerskapen i kickboxning 28-29 maj i Täby.

Plats: Combat Academy, Stockholmsv 116, G, Täby (10 km norr och Sthlm city mot Norrtälje vid E18)Tävlingsstart: kl 11:00 på lördag Invägning och registrering: Lördag 9-10Deltagarkrav: Alla deltagare är skyldiga att vid registreringen visa upp en giltig startbok med fullständiga uppgifter om person, ålder, klubbtillhörighet mm. Deltagare utan startbok kommer ej att få deltaga i tävlingen.Alla deltagare måste ha gått minst 3 godkända LC matcher för att kunna tävla i ett SM.

Tävlingsregler och utrustning enligt Svenska Budo & Kampsportsförbundets gällande reglemente.Tävlingsavgiften är 200 kr och skall betalas kontant i receptionen vid invägningen.Anmälan skickas klubbvis senast 22 maj via brev, e-mail eller fax till Combat Academy:E-mail: info@combatacademy.com Tel/Fax: 08-758 69 00Domare: Varje klubb skall ha med sig minst 2 egna domare.

OBS! Domarna skall kunna vara på plats under hela lördagen eller hela helgen. Domarmöte kl 10 på lördag.Coacher: Alla coacher skall bära träningsoverall under tävlingen. I Combat Academy lämnas skorna alltid vid entrén. Fightern får ha två sekonder vid sin ringhörna då matchen pågår.

Coachmöte sker kl. 10-10.30 på lördag.Viktklasser, för deltagare, lägst 18 år (de som är 16-17 år och vill tävla måste ansöka om tillstånd från förbundet):Matchtid för LC är 3 x 2 minuter med 1 minuts vila mellan ronderna. I titelmatcherna är matchtiden 5 x 2 minuter.Viktklasser, Herrar: -57, -63, -69, -74, -79, -84, -89, -94, +94

Viktklasser, Damer: -50, -55, -60, -65, +65

Sanktion: Tävlingen är sanktionerad av Svenska Budo och Kamsportsförbundet.

Combat Academy hälsar alla kickboxningsklubbar som är medlemmar i Budo- & Kampsportförbundet välkomna till Svenska Mästerskapen i kickboxning 28-29 maj i Täby.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer