Pro Wrestling i Oslo

Norges pro wrestlingförbund arrangerar ett dubbel-event på Betong i Oslo den 23 april.

Showerna kallas HØYSPENNING (Startar kl.16.00) och KORTSLUTNING Startar kl.21.00), här följer pressmeddelandet på norska.Pressemelding fra Norges Wrestlingforbund (NWF):Internasjonal wrestling:HØYSPENNING og KORTSLUTNING (dobbelevent)Hvor: Betong (Chateau Neuf), OsloNår: Lørdag 23. april:HØYSPENNING kl.16.00 – dørene åpner 15.30 (fri aldersgrense)

KORTSLUTNING kl.21.00 – dørene åpner kl.20.00 (18-års aldersgrense,skjenkebevilling)Billetter:HØYSPENNING: kr.80,- (barn inntil 16) / kr.120,- (voksne)

KORTSLUTNING: kr.150,- (18-års aldersgrense)

Kombibillett, begge show: kr.200,-Det blir tid for deng når NWF arrangerer to wrestlingshow på Betong i Oslo 23. april. For første gang arrangeres det også show med fri aldersgrense sentralt i Oslo på ettermiddagen, mens det senere på kvelden blir klart for tittelkamper med ære og prestisje på spill.HØYSPENNING:

Action for hele familien”Høyspenning”, som starter kl.16, er åpent for både voksne og barn med egne billettpriser for barn under 16 år.Det er duket for masse action og spenning når det blir en seksmanns tagteamkamp med Gromguten (den regjerende norgesmesteren i wrestling fra Telemark) på lag med Olsenklanen (Falk og Storm) mot Big Ones bestående av Bjørn Sem, Big John og Talentfulle Thomas.Det unge stortalentet Daniel Sebastian er på lag med regjerende internasjonale mester Erik Isaksen mot de fremadstormende gutta i Fremtiden, Isak og Victor. I tillegg blir det flere kamper med blant annet Starbuck fra Canada og Zebra Kid fra England på ”Høyspenning”.KORTSLUTNING:

Internasjonalt titteloppgjør med Norge mot Canada og NM-kampErik Isaksen fra Lillestrøm er regjerende europamester i wrestling men innehar også tittelen interkontinentalmester, en tittel sanksjonert av Italian Wrestling Superstar (IWS). Denne tittelen setter Isaksen på spill mot utfordreren fra Canada som bruker artistnavnet Starbuck. Dette er et returoppgjør mellom to erkerivaler. I en kamp mellom Erik Isaksen og Starbuck i 2003, brakk sistnevnte ankelen og var ute av wrestling i over et år. Det er derfor mye ondt blod mellom disse to, og det blir nok et brutalt

oppgjør når de igjen møtes i ringen.Norgesmesteren Gromguten, den vaskekte telemarkingen, setter NM-tittelen og beltet på spill mot den storvokste Bjørn Sem fra Oslo. Dette er en kamp mellom to av NWFs største wrestlere, og etter kampen vil en av dem forlate ringen som regjerende norgesmester.Tenåringen Daniel Sebastian fra Bergen skal forsvare norsk ære da han møter engelskmannen Zebra Kid i ringen i et oppgjør mellom to av Europas lovende unge wrestlere. I tillegg blir det to tagteamkamper der to og to er på lag mot hverandre.WRESTLINGOPPLEVELSE, NOSTALGISK TILBAKEBLIKK, KULTURELL OPPLEVELSEWrestling er et kulturelt fenomen i en rekke land, blant annet USA, Japan og ikke minst Mexico, og kan sees på TV over hele verden.NWF byr på en spesiell opplevelse for wrestlingfans som ønsker å se kvalitetswrestling ”live” og ta del i den unike atmosfæren, personer som ønsker seg et nostalgisk tilbakeblikk på et av 80-tallets store kabel-TV-fenomener, eller personer som er nysgjerrige og ønsker en kulturell opplevelse utenom det vanlige.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer