Första matchen för Pride mellanvikts Grand Prix

Wanderlei Silva möter Yoshida i första omgången. Quinton ’Rampage’ Jackson och Dan Henderson från Team Quest kommer att delta i turneringen.

Hittills namngivna fighters ärWanderlei SilvaAntonio Rogerio NogueiraIgor VovchanchynKazushi SakurabaMauricio “Shogun” RuaYuki KondoHidehiko YoshidaKazuhiro NakamuraQuinton Rampage JacksonDan HendersonLister, Suloev, Shoji och Filho kommer att ingå i en miniturnering och vinnaren kommer att få en plats vilket innebär att fem fighters hittills inte namngivits. Det ryktas fortfarande att UFC ska skicka en eller flera deltagare.Wanderlei Silva möter Yoshida i första omgången. Quinton ‘Rampage’ Jackson och Dan Henderson från Team Quest kommer att delta i turneringen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer