Team Super Pro Europe

Super Pro har nu startat upp ett nytt team, ”Team Super Pro Europe”.

I Teamet ingår fighters som Ramon Dekkers, Stefan Leko, Kamal ElAmrani, Peter Crook, ChiKO Swerts, Fadi Merza, Albert Kraus, Malaipet Sitprapom, Yakut Sahin, Ole Laursen, Timo Bonfiglio, Özkan Köse och Basha Valon.Super Pro har även etablerat ett samarbete med ett antal gym i Tyskland och Holland. Inom kort kommer Ole Laursen starta upp ett Camp Super Pro i Thailand.Även i Sverige kommer inom en snar framtid ett antal Super Pro camper startas upp.Samtliga Super Pro camper kommer ha ett internationellt utbytesprogram där fighters från de olika gymen kommer att gästa varandra. Super Pro kommer också att arrangera flera galor runt om i Europa under 2005.Super Pro har nu startat upp ett nytt team, ”Team Super Pro Europe”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer