Invigningen av No Fear butiken närmar sig

En av Sveriges kampsportskändisar Ronny Lindqvist nyinviger sin No Fear butik i Stockholm nu på lördag med start klockan 11.00.

Festligheterna kommer hålla igång hela dagen med gratis provsmakning etc. Ett flertal kändisar inom extremsporter och inom kampsport kommer att finnas i butiken.Fighter Magazine ringde Ronny Lindqvist för att ta tempen inför invigningen.Det var en mycket hektisk Ronny som svarade. Han jobbade från klockan 7 på morgonen till klockan 23 på kvällen för att hinna göra klart allt till den stora invigningsfesten.Ronny startade Sveriges första No fear butik i Sollentuna för 1,5 år sedan.

– Målet var att hamna i city. Jag ville börja i liten skala för att lära mig affärerna från grunden och nu har det blivit dags att dra igång i Stockholm.Det gällde först att hitta rätt lokal och Ronny är mycket nöjd med den nya adressen på Gamla Brogatan 23.No Fear vänder sig till alla som gillar extremsport och därför passar kläderna för kampsport.

– Ingen rädsla passar bra på kampsortskillar. I butiken finns allt inom streetmode, mestadels för killar men även för barn och tjejer, säger en Ronny till Fighter Magazine.Varumärket kom till i slutet på 80-talet och har sedan dess bara ökat.Varför ska man besöka er butik på lördag?

– Vi har köpt in 4 ggr så mycket kläder som i den förra butiken. Hyllorna är fulla av vårens och sommarens nyheter. Sedan blir det extremsportkändisar inom olika sporter, självklart även kampsporter. Man får gratis sportdrycker från Twinlab m.m.Vad står No Fear för tycker du?

– Fräscha kläder av bra kvalitét med attityd, avslutar Ronny.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer