Resultaten från Nordic Cup i ju jutsu

Den 26 februari arrangerades Nordic Cup för 6:e året i rad av Nacka Sport Ju-Jutsu Klubb. Tävlingen var uppdelad i en nybörjarklass och en elitklass.

Under förmiddagen matchades nybörjarna mot varandra och publiken fick se en hel del nya talanger. Vid 14.30 startade elitklasserna och dessa fighters bjöd på mycket sevärd ju-jutsu.Finalpasset startade 17.30 med 5 stycken finaler. Mest minnesvärt under dagen var Isac Remnerstedt från Nacka som är 16 år men en supertalang. Han vann sin viktklass herrar -62 kg elit efter att bla ha slagit landslagsmannen och Svenske mästaren Jonas Rosell från Gävle.Marcus Eriksson från Team Nacka mötte Martin Jansson från Stenungsund KA. Martin med en färsk SM titel i shootfighting och en van grappler bjöd på mycket bra motstånd men Marcus var starkare i kastdelen och vann till slut på fullt hus.Nacka JJ laddar nu för nästa års upplaga av Nordic Cup som kommer att bli en internationell stortävling, tävlingen kommer nästa år att ligga i slutet av Mars. Inom kort kommer Nacka JJ att presentera ett upplägg på en tävlingsserie där ju-jutsu matcher kommer att blandas upp med matcher i andra kampsporter.På länken nedan kan du ladda ned resultatlistan och även titta på resultatet i varje match från turneringen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer