Knivseminarium med W. Hock Hochheim i Stockholm

Hochheim som är instruktör och konsult inom militärt, polisiärt och civilt självskydd och närstrid kommer att hålla ett seminarium i ’Knife/Counter-Knife Combatives’ i Stockholm den 15-17 april 2005.

På seminariet kommer Hochheim att lära ut praktiska, enkla och effektiva knivtekniker och knivförsvar hämtade från hans ”Knife/Counter-Knife Combatives”-program.Inga speciella förkunskaper krävs för att kunna delta på seminariet! Deltagare måste dock vara minst 18 år och får ej förekomma i Polisens straffregister.För mer info, besökHochheim som är instruktör och konsult inom militärt, polisiärt och civilt självskydd och närstrid kommer att hålla ett seminarium i ‘Knife/Counter-Knife Combatives’ i Stockholm den 15-17 april 2005.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer