Muay thai-seminarium hos VBC i samband med SM

Vice ordförande i World Muay Thai Council (WMC), Stephan Fox kommer även att hålla ett muay thai-seminarium i samband med att han besöker Sverige för att döma på WMC Explosion II.

Söndagen den 20:e februari Klockan 10:00 – 12:00 och kl. 14:00 – 16:00 på VBC Sportcenter, Södermalmsallén 14 (hörnan Rosenlundsgatan 29 uppgång Södrastation)Fox har en lång rad med meriter från åren som professionell thaiboxare, domare samt Thaiboxnings, Muay Buran och Krabi kabong instruktör i Thailand. Seminariet kommer att hålla på i 4 timmar, uppdelat på 2 pass, för- och eftermiddag. Seminariet är endast öppet för medlemmar i thaiboxningsförbundet.Kostnaden för seminariet är 450 SEK.Anmälan och mer info, maila kasra@innuendo.seLyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer