Innuendo arrangerar poäng- & ringdomarkurs i muay thai åt STBF

Stephan Fox, vice ordförande i WMC kommer att hålla en 3 timmars domarutbildning i samband med hans Sverigebesök för att döma titelfighterna som går i Solnahallen den 19:e februari.

Kursen kommer att hålla på i 3 timmar, alltså en grundkurs som berör ytan på ämnet hur man dömer poängen samt beter sig i ringen som domare. Men också vad man bör tänka på när man dömer amatör eller proffsmatcher.En diplom/ utbildnings bevis från WMC kommer att utdelas till deltagaren efter kursen.Utbildningen kommer att äga rum:Fredagen den 18:e februari

Klockan 19:00 – 22:00

På VBC Sportcenter, Södermalmsallén 14 (hörnan Rosenlundsgatan 29 uppgång Södrastation)– 118 63 Stockholm.

Kostnaden för domarkursen är 450 SEK. Anmälningsavgiften går till STBF och WMCAnmälan skickas till Kasra Ashhami via e-post: kasra@innuendo.seAnmälnings informationTänk på att endast de klubbar som är medlemmar av Svenska Thaiboxningsförbundet STBF kan skicka deltagare till utbildningen så om ni ännu inte hunnit anmäla er så kontakta först Mats Söderström på: mats@k-1.se för information på hur man blir medlem, och efter att ha blivit registrerade medlemmar så kan ni anmäla er till kursenSista anmälningsdag är måndagen den 14:e februari kl. 09:00. När vi har mottagit er anmälan så kommer ni att få en bekräftelse via e-post med info om ni har fått en plats i kursen eller ej. Ni som får en plats måste betala in kursavgiften på bekräftelsen givna postkontot inom 3 dgr annars makuleras er anmälan och platsen går till någon annan.Tänk på att det endast finns 40 platser och förfrågan har varit stor så anmäl er tidigt.Uppge nedan givna uppgifter i e-posten1.Förnamn:

2.Efternamn:

3.Person nummer:

4.E-post adress:

5.Mobil nummer:

6.Gatu adress:

7.Post adress:

8.Thaiboxningsklubbens namn:

9.Är klubben medlem i STBF: Ja Nej

10.Har tidigare erfarenhet av domaryrket: Ja Nej

Om du har svarat Ja på fråga 9 så kan du besvara fråga nummer 11 A & B.11.A, Om Ja isåfall hur många matcher:11. B, Ange datum och plats för sista dömda fighten:

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer