Resultat från K1 Rumble On the Rock

I lördags gick K1s mma show Rumble On the Rock på Hawaii, här följer resultaten.

BJ Penn slog Rodrigo Gracie på enhälligt domslutCarter Williams slog Tom Howard på TKORoyler Gracie slog Kazuyuki Miyata på submission (triangel)Yoshihiro Nakao slog Wesley ”Cabbage” Correia på delat domslutSean O’Haire slog Shungo Oyama på TKOAitor ”Spenser” Canup slog Juda Aalona på submission (front choke)Kristof Midoux ”The Phenix” slog Michael Birntendah på TKOAntoni Hardonk slog Wes ”The Project” Sims på submission (armlås)Dennis ”Superman” Hallman slog Ross ”Da Boss” Ebanez på submission (sleeper)Gilbert Melendez slog Kaynan Kaku på TKOAkebono bekräftade att han ska möta Royce Gracie i sin mma-debut. Jerome Le Banner tillkännagav att han debuterar unde mma-regler på nyårsafton mot en ännu inte besämd motståndare.

I lördags gick K1s mma show Rumble On the Rock på Hawaii, här följer resultaten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer