Expressen startar sportkanal

Första halvåret nästa år börjar Expressen sända sport-tv-kanalen SportExpress. Kanalen ska distribueras av bland andra Canal Digital, Com Hem och UPC och drivas tillsammans med sporträttighetsbolaget IEC in Sports och teknikbolaget Hego.

SportExpress beskrivs som ”en svensk tv-kanal med

kvällstidningskänsla”. Tv-kanalen ska sända från Expressen-huset.– Det blir fokus på svensk toppidrott av både internationell och nationell karaktär. Det ska handla mycket om att följa svenska toppidrottare som inte nödvändigtvis är aktiva inom fotboll och ishockey, säger Magnus Malmros, men vi ska visa också de sporterna.

Första halvåret nästa år börjar Expressen sända sport-tv-kanalen SportExpress. Kanalen ska distribueras av bland andra Canal Digital, Com Hem och UPC och drivas tillsammans med sporträttighetsbolaget IEC in Sports och teknikbolaget Hego.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer