Ändrade planer för SOBJJ

På grund av det enorma intresset för årets upplaga av Scandinavian Open i BJJ,har det kommit in extremt många anmälningar till vitbältesklassen.

Detta har medfört det faktum att den öppna klassen för vitbälten kommer ta alldeles för lång tid, därför utgår den. SOBJJ räknar med att hela tävlingen kommer att ta omkring sju timmar (10-17). Den öppna vibältesklassen skulle ha tagit ytterligare omkring 2,5 timmar, vilket arrangören bedömer som för långt. Istället kommer domarpanelen att utse BEST WHITE BELT från de ordinarie vitbältesklasserna adult och master.Vinnaren kommer att få de utlovade 50EUR samt en fin pokal.

På grund av det enorma intresset för årets upplaga av Scandinavian Open i BJJ,har det kommit in extremt många anmälningar till vitbältesklassen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer