Reslultaten från Mixed Battle of Malmö 2

I helgen gick galan Mixed Battle of Malmö 2 i Malmö, fightcardet innehöll matcher i thaiboxning ich shooto.

Resultaten1. Christian Frontier Gym Vs Patrik Halmstad Muaythai : Christian vinst poäng 3-02. Juan Farias Fight Gym Vs Torben Nielsson Siam : Torben vinst poäng 3-03. Matti Mäkele Pancrase Vs Pål Andersen Pammachon : Pål vinst poäng 3-04. Stefan Frontier Gym Vs Patryk Kogutowski Sor Rachan : Patryk vinst poäng 3-05. Niklas Karlsson Fight Gym Vs Lacky Halmstad Muaythai : Lacky vinst poäng 3-06. Micke Högberg Pancrase Vs Tung Nguyen Gracie Barra : Tung vinst submission armbar 2:40 R17. Filip Persson Malmö Muaythai Vs Martin Siam : Martin vinst poäng 3-08. Christopher Spång Växjö Vs Karl Oscar Hallo gym : Karl Oscar vinst k.o R39. Martin Ghaoui Pancrase Vs Ahn Tuan Pham Fight Gym : Ahn vinst submission armbar 1:45 R210. Niklas Persson Malmö Muaythai Vs Daniel Halmstad Muaythai : Niklas vinst poäng 3-011. Simeon Thoresen Pammachon Vs Abdulsatter Siam : Abdulsatter vinst k.o R212. Micker Persson Pancrase Vs Martin Wojcik Team Brasa : Martin vinst poäng 3-013. William Schafferer Fight Gym Vs Johnny Bilager Siam : William vinst poäng 3-014. Gunnar Lilja Pancrase Vs Ole Lauritsen Team Brasa : Gunnar vinst choke 1:40 R215. Niklas Nilsson Malmö Muaythai Vs Fredrik Törjesen Pammachon : Fredrik vinst poäng 3-016. Tommy Rasmussen Pammachon Vs Trey Hooper Team Brasa : Trey vinst poäng 3-0

I helgen gick galan Mixed Battle of Malmö 2 i Malmö, fightcardet innehöll matcher i thaiboxning ich shooto.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer