Ole Laursen i Super League på lördag

Lördag 23:e oktober går Thai- & Kickbox Super League i Oberhausen, Tyskland. Här följer fightcardet som bl.a. inkluderar danske Ole Laursen. Eurosport sänder galan Live.

Fight 1 || Super WelterviktCROOKE Peter VS VOGEL MarcFight 2 || Super WelterviktSITPRAPOM Malaipet VS BONFIGLIO TimoFight 3 || Super WelterviktVAN VENROOIJ Chris VS SKARBOVSKY Jean CharleFight 4 || MellanviktMERZA Fadi VS HLADKY ThomasFight 5 || MellanviktMÜLLER Rene VS REIS Jose´Fight 6 || MellanviktBAGUIO LAURSEN Ole VS EL AMRANI KamalFight 7 || Super MellanviktBROWN Clifton VS SHAKUTA DimitryFight 8 || Super MellanviktSARI Ilhan VS STÃœNKEL MarkoLördag 23:e oktober går Thai- & Kickbox Super League i Oberhausen, Tyskland. Här följer fightcardet som bl.a. inkluderar danske Ole Laursen. Eurosport sänder galan Live.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer