Resultat från The Cage, Finland

Lördag den 2 oktober gick Vale Tudotävlingen ’The Cage’ i Töölön Kisahalli, Finland.

Resultat:Match 1

-65 kgMarius Liaukevièius (Team Bushido, Lithuania) vs Jarkko Keränen (Shootfighting Oulu, Finland)Winner: Marius Liaukevièius, trianglechoke round 1 2:14 minMatch 2-70 kgKêstutis Krukonis (Team Bushido, Lithuania) vs Pasi Maliniemi (Shootfighting Lappeenranta, Finland)Winner: Pasi Maliniemi, rear naked choke round 2 0:42 minMatch 3-84 kgAdil Mouadane (France) vs Juha Vehniäinen (Shootfighting Oulu, Finland)Winner: Juha Vehniäinen, rear naked choke round 1 3:51Match 4-93 kgFredrik Wester (Shootfighting Örebro, Sweden) vs Tommi Heinonen (Porin Pankration, Finland)Winner: Tommi Heinonen, TKO (strikes) round 1 1:19 minMatch 5+93 kgRolandas Remeika (Team Bushido, Lithuania) vs Toni Valtonen (Espoon Kehähait, Finland)Winner: Toni Valtonen, TKO (strikes) round 2 2:54 minMatch 6-84 kgPekka Rantala (Riihimäen Heracles, Finland) vs Joni Kyllönen (Shootfighting Oulu, Finland)Winner: Joni Kyllönen, TKO (strikes) round 1 2:08 minMatch 7+93 kgMichal Materla (OC-fight team, Poland) vs Miika Mehmet (GB-Gym, Finland)Winner: Michal Materla, rear naked choke round 1 4:08 minMatch 8-84 kgPetras Markevièius (Team Bushido, Lithuania) vs Niko Puhakka (Espoon Kehähait, Finland)Winner: Petras Markevièius, trianglechoke round 1 3.53 min

Lördag den 2 oktober gick Vale Tudotävlingen ‘The Cage’ i Töölön Kisahalli, Finland.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer