Resultat från Shooto ‘Initial Colission’

Den tredje oktober gick Shooto Swedens första gala ’Initial Colission’ i Fryshusets arena i Stockholm.

Resultat:Match 1: Pancrase Gyms Robert Nilsson besegrade Kristian Helde från Shootfighting Stockholm på submission (rear Naked Choke) Rd 1.Match 2: Dion Staring från Tatsujin Dojo, Holland besegrade Markus Halkosaari, Finnfighter’s Gym på TKO, Rd 2.Match 3: Shooto Lahtis Matteus Lähdesmäki och Hiltis Arash Pourmanouchehri gick till en Draw.Match 4: Pancrase Gyms Musse Hasselvall besegrade Hiltis David Lejenäs på domarbeslut, full tid.Match 5: Mikael Lähdesmäki från Shooto Lahti och Hiltis Navid Yousefi gick till en Draw.Match 6: Team Scandinavias Sauli Heilimö besegrade Rafles La Rose från Tatsujin Dojo, Holland på Submission (Triangel) Rd 3.Match 7: Mellan Artu Nyman från Team Scandinavia och Fredrik Sjöberg från Shootfighting Stockholm -No fight.Match 8: Jani Lax från Team Scandinavia besegrade Olliver Ellis, U.K. på Submission (Rear Naked Choke) Rd 1.Match 9: Pancrase Gyms Bobby Rehman besegrade Team Scandinavias Jakob Sverre Lövstad på TKO, Rd 1.Match 10: Team Scandinavias David Bielkheden besegrade Valdas Pocevicius från Litauen på domarbeslut, full tid.Eventsiten har bilder från matcherna uppe.

Den tredje oktober gick Shooto Swedens första gala ‘Initial Colission’ i Fryshusets arena i Stockholm.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer