Chute Boxe seminarier med Murillo Ninja

Pridefightern Murillo ”Ninja” Rua gör i oktober en seminarietour i Norden.

Touren ser ut så här:Datum, plats och pris:

16-17 oktober: Fighter Centre, Göteborg, 650 SEK

18 oktober: Advanced Fighting Gym, Köpenhamn, 350 DKK

20 oktober: Mixed Style Academy, Olso, 350 NOK

23-24 oktober: Fighter Centre, Stockholm, 650 SEKTiderna på helgseminarierba kommer att vara 10.00-12.00 och 13.30-15.30.Läs mer på Shooters hemsida om kontaktpersoner för respektive seminarie.Inriktning på seminarium:

Seminarierna är Vale Tudo seminarier som innefattar tekniker i stående kamp, clinch, nedtagningar, marktekniker inklusive slag på marken.Pridefightern Murillo ”Ninja” Rua gör i oktober en seminarietour i Norden.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer