Tävlingen EVT ‘Gladiators’ Predictions är avgjord

Tävlingen som anordnades av Fighter Magazine i samarbete med EVT rönte stort intresse, inte mindre än 196 svar postades. Störst engagemang väckte matchen Ståle Nyang Vs David Baron med 26 svar, dock inget korrekt! Här presenteras vinnarna som kommer att kontaktas under dagen för besked om storlek och adress-kontroll. Vinsterna (EVT ’Gladiators’ t-shirts) skickas ut via post.

Match 1 (Olivier, TKO, R1)

5 rätta svar, vinnare:

NinjaMatch 2 (Gonzales, Domslut, R3)

1 rätt svar, vinnare:

KaizMatch 3 (Antonsson, Submission, R1)

3 rätta svar, vinnare:

CMatch 4 (Siver, TKO, R1)

1 rätt svar, vinnnare:

lavstrandbjjMatch 5 (Dellevåg, TKO, R1)

3 rätta svar, vinnare:

wandboyMatch 6 (Awad, Dec, R3)

7 rätta svar, vinnare:

Johan WMatch 7 (Baron, Domslut, R3)

inget korrekt svar, närmast och vinnare:

JMEMatch 8 (Weichel, dec, R3)

1 rätt svar, vinnare:

HanselMatch 9 (Hytten, Submission, R1)

4 rätta svar, vinnare:

SamsonBäst predictions stod Hansel för, med 3 korrekta svar, och får därför en EVT ‘Gladitors’ hoodie.Tävlingen som anordnades av Fighter Magazine i samarbete med EVT rönte stort intresse, inte mindre än 196 svar postades. Störst engagemang väckte matchen Ståle Nyang Vs David Baron med 26 svar, dock inget korrekt! Här presenteras vinnarna som kommer att kontaktas under dagen för besked om storlek och adress-kontroll. Vinsterna (EVT ‘Gladiators’ t-shirts) skickas ut via post.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer