Seminarium i PFS/JKD: R.A.T.

Michael Gruener kommer till Slakthusets Kampsportscenter i Norrköping för ett PFS/JKD seminarium inriktat på R.A.T. ”Rapid Assault tactics”.

Seminariet som hålls helgen 18-19 September kommer att omfatta det militära systemet R.A.T. utvecklat av Paul Vunak, instruktör i Jeet Kune Do och Progressive Fighting Systems och även närstridsinstruktör för U.S. Navy SEALS

Gruener har tränat privat för Vunak i över 15 år.Tider: 10.00 – 16.00, 10.00 – 14.00

Pris: 900 SEKInga deltagare under 16 år, i övrigt krävs inga förkunskaper.Centret ligger på Lindövägen 72, Norrköping (Risängen

Industrihotel)För mer info, kontakta John Koeshall på john@jkd.se eller mobil 073-301-99-93.Michael Gruener kommer till Slakthusets Kampsportscenter i Norrköping för ett PFS/JKD seminarium inriktat på R.A.T. ”Rapid Assault tactics”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer