Nu kan du köpa dina biljetter till EVT 4 i butik

Biljetterna finns nu att köpa i butik i Stockholm och Göteborg, samt on-line via hemsidan: www.europeanvaletudo.com

European Vale Tudo är Europas motsvarighet till Ultimate Fighting Championship. Det är den första tävlingen i Norden och Sverige som går i bur. Tävlingen har rönt stort internationellt intresse och några av världens bästa fighters och Team har tävlat i European Vale Tudo. European Vale Tudo ’Gladiators’ går den 26 september i Solnahallen, Stockholm.European Vale Tudo ”Gladiators” bjuder på några av de bästa utövarna i Norden, profiler som Hytten, Engberg, Nyang, Dellevåg med flera gör upp på hemmaplan mot tuffaste möjliga motstånd. Kom och se de nordiska profilerna göra upp, man mot man!I huvudmatchen får vi se den internationella storstjärnan Allan Goes från Brazilian Top Team, som är ett av världens bästa team med fighters som: Nogueira, Sperry, och Bustamante. Allan Goes har tävlat i Ultimate Fighting Championship och Pride, de två främsta organisationerna i världen. Goes har ett fight record på 6-4-2 och möter Pierre Guillet, Ultimate Combats regerande mästare, från Tsunami Gym, England med ett fight record på 8-2-0.Köp dina biljetter redan idag! Biljettpris: 300:-, Ringside: 700:-.Fighter Centre Stockholm: Katarinavägen 1 (Slussen), 08-6948900

Fighter Centre Göteborg: Viktoriagatan 19, 031-811280

http://www.fightercentre.comEVT Supporter RewardsEuropean Vale Tudo lanserar ett belöningssystem för sina trogna supporters!Köp 5 biljetter online och få en EVT T-shirt.

Köp 10 biljetter online och få en EVT hoodie och en extra biljett till galan.

Köp 15 biljetter online och få en EVT hoodie, en extra biljett och en EVT-DVD.De fem personer som köpt flest biljetter får backstage-pass till galan. De två personer som köpt flest biljetter får vara med i var sitt hörna under huvudmatchen (detta inkluderar backstage-pass och att komma in på catwalken med fighter och corner-crew). Boka dina biljetter via:Biljetterna finns nu att köpa i butik i Stockholm och Göteborg, samt on-line via hemsidan: www.europeanvaletudo.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer