Nu kan du köpa dina biljetter till EVT 4 i butik

Biljetterna finns nu att köpa i butik i Stockholm och Göteborg, samt on-line via hemsidan: www.europeanvaletudo.com

European Vale Tudo är Europas motsvarighet till Ultimate Fighting Championship. Det är den första tävlingen i Norden och Sverige som går i bur. Tävlingen har rönt stort internationellt intresse och några av världens bästa fighters och Team har tävlat i European Vale Tudo. European Vale Tudo ’Gladiators’ går den 26 september i Solnahallen, Stockholm.



European Vale Tudo ”Gladiators” bjuder på några av de bästa utövarna i Norden, profiler som Hytten, Engberg, Nyang, Dellevåg med flera gör upp på hemmaplan mot tuffaste möjliga motstånd. Kom och se de nordiska profilerna göra upp, man mot man!



I huvudmatchen får vi se den internationella storstjärnan Allan Goes från Brazilian Top Team, som är ett av världens bästa team med fighters som: Nogueira, Sperry, och Bustamante. Allan Goes har tävlat i Ultimate Fighting Championship och Pride, de två främsta organisationerna i världen. Goes har ett fight record på 6-4-2 och möter Pierre Guillet, Ultimate Combats regerande mästare, från Tsunami Gym, England med ett fight record på 8-2-0.



Köp dina biljetter redan idag! Biljettpris: 300:-, Ringside: 700:-.



Fighter Centre Stockholm: Katarinavägen 1 (Slussen), 08-6948900

Fighter Centre Göteborg: Viktoriagatan 19, 031-811280

http://www.fightercentre.com



EVT Supporter Rewards



European Vale Tudo lanserar ett belöningssystem för sina trogna supporters!



Köp 5 biljetter online och få en EVT T-shirt.

Köp 10 biljetter online och få en EVT hoodie och en extra biljett till galan.

Köp 15 biljetter online och få en EVT hoodie, en extra biljett och en EVT-DVD.



De fem personer som köpt flest biljetter får backstage-pass till galan. De två personer som köpt flest biljetter får vara med i var sitt hörna under huvudmatchen (detta inkluderar backstage-pass och att komma in på catwalken med fighter och corner-crew). Boka dina biljetter via:



Biljetterna finns nu att köpa i butik i Stockholm och Göteborg, samt on-line via hemsidan: www.europeanvaletudo.com

Fighterpodden avsnitt 59: The Ultimate Fighter-veteranen och MMA-proffset Frantz Slioa

Kommentarer