Taekwon-do: Rapport från Wonderful Copenhagen 2004

Po-Eun och YET samt Lomma TKD hade 10 tävlande var med i Wonderful Copenhagen, Danmark. Resultat = 10 medaljer, 4 Guld, 2 Silver och 4 Brons

De tre guldmedaljerna togs av YET:s nya talanger Emma Höen Bustos bara 12år och Jonathan Alderskranz (bägge juniorer), Hanna Zajc i -51 kg senior damer, tävlande för Po-Eun samt Lomma TKD:s Jairo Sierra – 58 kg herr senior.

En annan tjej som imponerade stort var Greta Kaldi som tog silver efter 3 hårda matcher (sen Dam -63)

Jesper Skaneby tog också Silver efter 3 matcher. Finalen förlorade han mot Danmarks landslagskille i -62 Hamid Cuneyt. De fyra bronsmedaljerna togs av Po-Euns Maria Olsson i -59 kg senior dam samt herrarnas seniorer Micke Dahlgren i – 84 kg och Abdulla Swit i -78 kg. Lomma TKD:s bronsmedalj erövrades av Acdie Sierra i – 62 kg.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer