Nico Musoke: Det är dags för pay back!

Nico Musoke går match på Golden Ring den 14 juni och möter en tuff motståndare i polacken Robert Radomski (11-2) som slog knock på träningskompisen Westin på Vision FC på bara 7 sekunder. Fighter Magazine ställde lite frågor till Musoke som är sugen på att revanschera sig från den senaste matchen som dömdes till no contest.

Du möter polacken Robert Radomski, 11-2, som bland annat knockade din klubbkamrat Jonathan Westin på 7 sekunder. Är det pay back time?
– Otroligt skönt att ha klart med match. Det är oundvikligt att det inte lite känns som det är dags för pay back. Jag kommer vara redo!
Annars har han mest vinster på submission och decision. Vad vet du om honom som fighter?
– Jag vet inte så mycket mer än det som redan sägs i frågan. Mina coacher har kollat på honom och har noterat det som behövs.
Vad har du för gameplan?
– Det vore lite trist att avslöja allt redan nu:) Kom och kolla den 14/5. Vinna låter som den bästa gameplanen!
Vad har du för mål 2013 och hur långt vill du komma?
– Största och kanske mest uppenbara målen är att vinna alla mina matcher. Hoppas få gå åtminstone två matcher till under året. Dom bästa är i UFC så det är självklart att jag ska dit!
Senaste matchen så kroknade du på slutet, fanns det någon förklaring till att krafterna tog slut.
– Jag är inte alls nöjd med hur jag avslutade den matchen. Ganska lätt att kanske förstå det. Det är spilld mjölk i nuläget och jag tar med mig den erfarenheten.
Vad har du lärt dig från den matchen som du tar med dig?
– Att hålla fokus.
Du bantar extremt hårt inför dina matcher. Hur påverkar det din prestation i match tror du?
– Jag skulle inte kalla min bantning extrem. Jag vet att det finns de som både bantar mer och de som bantar mindre än vad jag gör inför match. Självklart är det en känslig process. Jag känner att jag med tiden hittat bra rutiner för det.
Vad kan vi förvänta oss av dig, vad kommer publiken få se?
– Jag lovar att bjuda upp till dans. Dom flesta som sett mig fightas tidigare vet att jag gillar att pressa och söka avslutet. Samma kommer alltid att gälla. Ett stort tack på förhand till alla som kommer komma och supporta!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer