Jonatan Westin och Martin Svensson går titelmatcher på SFC 5 i Glasgow

SFC 5 Rivals går i Glasgow Skottland den 3 december och Sverige har inte mindre än två titelmatcher på galan. Martin Svensson hoppar in istället för Paul Reed och går en titelmatch i fjädervikt mot John Cullen. Martin Svensson och Paul Reed möttes tidigare i år i en titelmatch på The Zone Unbreakable där Martin vann på poäng (2-1) efter tre tuffa ronder. Jonatan Westin går en titelmatch i weltervikt mot Dan Hope. Jonatan är en ung och hungrig fighter som går från klarhet till klarhet och har tre raka vinster med sig där han vunnit på avslut i alla matcherna. Mer information, länkar, blogginlägg, etc hittar du här.

SFC 5 hemsida:

http://www.fightchallenge.net/index.php?option=com_content&view=article&id=93:sfc5rivals-full-fightcard&catid=1:latest-news&Itemid=50

Martin Svensson, Frontier MMA på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Martin-Svensson-31065

John Cullen på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/John-Cullen-33145

– – –

Jonatan Westin på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Jonatan-Westin-57363

Jonatan bloggar om matchförberedelserna: http://dflex.se/blogg/4849

Jonatans hemsida: http://www.jonatanwestin.com/

Dan Hope på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Dan-Hope-40182

Intervju med Dan Hope:

http://www.fightchallenge.net/index.php?option=com_content&view=article&id=100:dan-hope-talks-sfc-5&catid=1:latest-news&Itemid=50SFC 5 Rivals går i Glasgow Skottland den 3 december och Sverige har inte mindre än två titelmatcher på galan. Martin Svensson hoppar in istället för Paul Reed och går en titelmatch i fjädervikt mot John Cullen. Martin Svensson och Paul Reed möttes tidigare i år i en titelmatch på The Zone Unbreakable där Martin vann på poäng (2-1) efter tre tuffa ronder.

Jonatan Westin går en titelmatch i weltervikt mot Dan Hope. Jonatan är en ung och hungrig fighter som går från klarhet till klarhet och har tre raka vinster med sig där han vunnit på avslut i alla matcherna.

Mer information, länkar, blogginlägg, etc hittar du här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer