The Mauler vann igen

21-årige Gustafsson från Stockholm Shoot gick den sista matchen på ”Fite Selektor” i Dubai i går kväll. Galan där publiken hade makten att välja vilka fighters som mötte varandra.

Gustafsson fick möta Florian Muller (6-1), en tysk fighter ifrån OC fight team. Matchen öppnade med en hård första rond, där den unge svensken gick på en hård smäll tidigt i matchen. Gustafsson red ut stormen och lyckades jobba sig tillbaka genom att stoppa nedtagningar med bra sprawl, och ta poäng med ground and pound.

Inför andra ronden var Gustafsson mycket trött, med Muller kunde å andra sidan inte längre se med sitt igenmurade vänstra öga. Gustafsson landade matchens hårdaste teknik, ett knä i magen på Muller, som säckade ihop. Uppföljning med slag fick domaren att bryta av och Gustafsson utropades till segrare.

Alexander ”The Mauler” Gustafsson ökar därmed sitt record till 4-0 som proffs, 9-0 totalt (7 via TKO/KO).

Text: Andreas BruzeliusAlexander Gustafsson segrare i Dubai

14 mars, 2008 – 08:09

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka