Isa Tidblad Keskikangas uttagen till World games – gör flera svenska stjärnor sällskap

World games i Polen i slutet av juli närmar sig. Klara dit sedan tidigare är jujutsustjärnorna Fredrik Widgren och William Seth-Wenzel. Diana Halldén är uttagen, men hennes start i World games är fortfarande osäker på grund av en skada.

Kickboxaren Zina Djelassi är klar och det är även thaiboxningsstjärnan Sofia Olofsson. Olofsson som vann pris som Athelete of the year ifjol, av just organisationen World games lär bli en av spelens stora fixstjärnor på förhand.

Till skaran av svenska kampsportsstjärnor som får åka till Polen läggs nu också Isa Tidblad Keskikangas, som är regerande Europamästarinna i -60-kilosklassen.

Text via Budokampsport.se • Foto: Johanna Lundberg

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer