Nyhet

Östersund BJJ Kids Championship

Östersund BJJ Kids Championship är en tävling speciellt för barn och ungdomar som arrangeras av ÖJK (Östersunds Jeet Kune Do-klubb). Tävlingen kommer vara den 13:e och 14:e Maj i Östersunds huvudarena för inomhussport Östersunds Sporthall.

Tävlingen är för barn och ungdomar 4 till 17 år. Det blir tävlingssystemet ”Round Robin” (dvs alla möter alla i grupper) med IBJJF-regler för varje åldersklass på lördag. Medan på söndag blir det ”Dubbelt återkval” enligt IBJJF-regler. Vi kommer att jobba hårt för att du som tävlande ska ha optimala förutsättningar att kunna prestera optimalt på tävlingen. Vår ambition är att arrangera en av världens bästa tävlingar för barn och ungdomar.

Anmäl er och finn mer info via nedan hemsida:
https://smoothcomp.com/event/176

Vår ambition är att arrangera en välorganiserad och rolig tävling där våra barn kan få många matcher.

Åldersklassen är baserad på åldern de fyller i år d.v.s. om barnet fyller 8 år i år ska ni anmäla det till klassen 8-9 år.

När det gäller eventuella hopslagning av klasser tar vi tagit hänsyn till bälte, vikt och ålder. I vissa fall har vi blandat tjejer och killar. Vissa kanske känner att det inte är optimalt men vi hoppas ni har överseende.

Invägning för barn som tävlar kl.10-12 kommer att ske kl 8:00-9.30. Invägning för barn som tävlar efter kl.12 kommer att ske kl. 10.30-11.30.

Att tänka på som coach och föräldrar. Det är barn som tävlar. De är inte elitidrottare. Försök att bidra till en positiv atmosfär för våra barn. Det är super viktigt att de känner sig trygga och finner glädje i att tävla.

Det kommer att finnas Café och kiosk med servering av lunch, snacks mm.

Disco för alla på lördag kväll kl 19-22.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på roger.nissila@osdjkd.se eller ring +46 (0)70 57 46 640.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer