Nyhet

Nunes möter ryss under ACB 48 – idag lördag!

Max Nunes (16-3) går idag lördag match mot Maxim Futin (6-3). Mötet går på ryska ACB 48: Revenge i Moskva.

Motståndaren Futin har gått två täta matcher innan det nu stundande mötet mot Nunes. Ett segermöte mot Stjepan Bekavac där ryssen vann via TKO. Den senaste matchen mot Maxim Grishin förlorade han dock via ett enhälligt domslut. Futin har vunnit majoriteten av hans vinster via KO/TKO.

Max Nunes fightades senaste i Dubai. I Adu Dhabi närmare bestämt. Fabricio Monteiro fick där se sig besegrad av svensken som knockade honom med ett knä efter 43 sekunder. Dessförinnan besegraes Nunes via ett delat domslut, under Superior Challenge 12 mot Joachim Christensen.

Matchen mellan Nunes och Futin rullar på Dynamo Sports Palace.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer